Friday, 27 February 2009

"Dumnezeu a murit" (God Is Dead)

12 comments:

 1. :)) doar ce am scris un post despre subiectul asta. nah, eu sunt cu scrisul, tu cu arta.

  ReplyDelete
 2. fix la scrisul asta m-am uitat knd am venit acasa de la facultate azi....

  Dumnezeu nu a murit,a murit credinta unora.

  ReplyDelete
 3. mda,aud copchii trei citate si se dau destepti.au zis-o altii mai filosofi,inainte,si nici aia n-aveau dreptate,asa ca...try another one...si poate apar si ghilimele intre timp.

  ReplyDelete
 4. Vasilica mama ... vezi ca sub citat scrie si numele autorului ;) Si nici nu-i vorba de cine a zis-o macar si nici de cat de filozof e Nietzsche sau nu. E vorba doar de concept si de faptul ca eu am vazut unde-i scris si de elementele care apar in cadru si cat de mult se regaseste mesajul in societatea zilelor noastre. Poate nu-i adevarat pentru tine, poate te ofenseaza pentru ca tu crezi, dar multi altii nu o fac si nici macar asta nu trebuie sa conteze cand te uiti la poza asta. Nu conteaza daca e adevarat sau nu ... chiar nu conteaza. E doar o afirmatie ... nu se lega nimeni de credinta ta .. so chill :)
  Peace!

  ReplyDelete
 5. =))...eu vb de copchii care-au scris pe garduri,nu despre tine...
  mai dar incordat mai esti...
  n-are legatura ce am zis eu cu poza in sine,cel mult cu ce se intampla in lume...cine trebuie sa se "chill"?
  si ho ca nu ma dau interesanta pe blogul tau :P

  ReplyDelete
 6. da de ce ai lasat in cadru si cosul acela de gunoi? poate ai incercat sa sugerezi valoare ce-a mai ramas ca atarna deasupra gunoilui:)) dar e total inestitic. parerea mea de pictor.

  ReplyDelete
 7. *scuzati scrisul eronat.
  se termina bateria la tastathura

  ReplyDelete
 8. eu zic sa stergi "conflictul" :))
  daca vrei eventual o marturie dezvolta-l si tu pe mess,nu asa...pi-n public,sa-mi scada ratingul :))

  ReplyDelete
 9. am bagat intentionat containerul in cadru ... afirmatia in sine deranjeaza pe multi si poate si pe mine ... unii arunca afirmatia la cos, altii nu dau 2 bani pe institutia cu pricina ... am vrut sa-l las oarecum neutru, sa aiba fiecare o portita de scapare spre ce ar vrea sa semnifice, dar uite ca unii oameni n-au observat containerul :)

  ReplyDelete
 10. @ Vasilica:
  eu nu-l vad ca pe un conflict, eu vad ca pe o dezbatere si sincer ma bucur ca exista aceasta dezbatere. Inseamna ca aceasta poza a mea a starnit ceva si lumea in sfarsit are ceva de zis :)

  ReplyDelete
 11. pai da
  :P
  parerea mea e ca oricum ar trebui sa postezi mai multe.

  ReplyDelete
 12. si mie-mi place containerul.e ca stropul ala de "realism" rar intalnit in piesele de teatru (subtil si strident totodata)

  ReplyDelete